Altijd in je dromen blijven geloven.

Toen ik mijn ouders vertelde dat ik wou proberen te leven van mijn kunst, verklaarden ze me volslagen gek … Uiteindelijk stemden ze toe me een jaar te ,, gunnen’’ als fulltime kunstenaar om daarna een evaluatie op te maken. Want hoe je het ook draait of keert, er moet brood op de plank komen natuurlijk … Toegegeven, het wordt een lange en moeilijke weg. Waar ik hou altijd het gezegde : Take your hope, take your dream and live your life… in mijn achterhoofd. Intussen heb ik al een beetje ,,herkenning’’ als ,,Jens Devrome , de action painter.’’ Het restaureren van oude meubeltjes waarin ik mijn kunst verwerk, krijgt heel goeie kritiek. via mijn eigen site ,,www.jensdevrome.be en via instagram ,,Baskypto’’ en de moderne media probeer ik mezelf te promoten. Hopelijk volgt dan op een dag ook de ,,erkenning’’!

En dan zijn er nog de levensbelangrijke tentoonstellingen natuurlijk. Op dit ogenblik stel ik tentoon in een kunstgalerij in Torhout, bij ,,Rogghe BVBA’’, een mooie kans om weer eens een ander publiek aan te spreken. Het is natuurlijk de bedoeling om eerst in eigen streek, in eigen land mijn weg te zoeken. En daarna zien we wel. Zo beloofde een bevriend kunstenaar om me eens voor te stellen in het onmetelijke Rusland, waar hijzelf al heel wat naambekendheid geniet. Maar dat zijn dromen voor later. Zonder hard te werken gaat het niet lukken, maar elke kunstenaars is wel een beetje een dromer…

Juni 2019

About the author