Nr. 208

New!

Kleuren kunnen wat afwijken van de werkelijke kleur.

NummerNr. 208
Prijsjensdevrome@icloud.com
Afmeting150 x 150

The Cost of Chaos

Titel: The Cost of Chaos

“The Cost of Chaos” is niet zomaar een kunstwerk; het is een diepgaand autobiografisch stuk dat mijn leven, emoties, en ervaringen als kunstenaar blootlegt. Geschilderd op een stevige MDF plaat, heeft dit werk de duurzaamheid en vastberadenheid die mijn artistieke reis weerspiegelt.

Met trots presenteer ik “The Cost of Chaos”, een meesterwerk dat de essentie van mijn leven en artistieke visie vangt. Dit werk op MDF plaat combineert de rauwe expressie van action painting met persoonlijke relikwieën en symbolen die mijn leven definiëren.

In dit kunstwerk heb ik enkele van mijn meest persoonlijke bezittingen geïntegreerd: mijn oude portemonnee, een symbool van de vele jaren en verhalen die ik met me meedraag; mijn vertrouwde schoenen, die mij door talloze creatieve en persoonlijke reizen hebben geleid; en mijn geliefde hoed, een iconisch onderdeel van mijn identiteit als kunstenaar. Bovendien is mijn identiteitskaart in het werk verwerkt, een tastbaar bewijs van mijn authenticiteit en individualiteit.

Het meest opvallende element is het gebruik van echt geld, symbolisch geplakt op de MDF plaat. Dit roept de prangende vragen op: Wat is kunst werkelijk waard? Kan ik mijn dromen te gelde maken? Dit kunstwerk nodigt de kijker uit om na te denken over de waarde en betekenis van kunst in ons leven.

De woorden en zinnen die op het werk zijn geschreven, dragen allemaal een diepe persoonlijke betekenis. Ze weerspiegelen mijn gedachten, emoties, en de levenslessen die ik heb opgedaan. Elk woord en object in dit werk vertelt een verhaal, van dromen en ambities tot strijd en overwinningen.

De chaotische compositie en de levendige kleuren weerspiegelen de dualiteit van mijn bestaan: de constante strijd tussen chaos en orde, en de schoonheid die in die spanning gevonden kan worden. Dit kunstwerk nodigt de kijker uit om deel te nemen aan mijn reis en om hun eigen interpretaties en gevoelens te ontdekken.