Blog

Heb je één of ander oud meubel staan…

Heb je één of ander oud meubel met emotionele waarde op zolder staan? En wil je dit erfstuk heel graag een nieuw leven geven? Ik restaureer dit meubel tot een nieuw, uniek exemplaar en dit in mijn eigen stijl! 
Continue Reading

Expo Belfort Brugge

Beste volgers, Deze morgen werd de tentoonstelling opgezet met 12 Ookunstenaars in de Garemijnzaal (belfort) te Brugge. Deze tentoonstelling is zeker meer dan de moeite waard om te bezichtigen. Dagelijks open van 9 tem 20 januari telkens van 10 tot 18 uur. Bij deze willen we je ook vriendelijk uitnodigen op de nocturne op vrijdag...
Continue Reading

Kastje van een klant..

Kastje van een klant, gerestaureerd in mijn eigen stijl. Nieuwe aanvragen voor restauraties zijn nog altijd mogelijk. Graag contact via e-mail jensdevrome@icloud.com
Continue Reading

Altijd in je dromen blijven geloven…

Toen ik mijn ouders vertelde dat ik wou proberen te leven van mijn kunst, verklaarden ze me volslagen gek … Uiteindelijk stemden ze toe me een jaar te ,, gunnen’’ als fulltime kunstenaar om daarna een evaluatie op te maken. Want hoe je het ook draait of keert, er moet brood op de plank komen...
Continue Reading

Nu ook stoffen te koop…

Stoffen “TE KOOP” van 2m50 op 1m40, meer vragen ? Ga dan naar mijn email : jensdevrome@icloud.com
Continue Reading